Bouw je eigen festival

15/05/2020 Robin

Dit jaar zullen er geen festivals plaats gaan vinden en wie weet in 2021 ook niet. We moeten wachten tot er een vaccin is gevonden tegen het Corona virus, en pas dan mogen we weer massaal op elkaar gepakt naar bandjes kijken. Maar wat moet een verstokte festivalganger in de tussentijd doen om zich bezig te houden?

Layhgo heeft een spel ontwikkeld waarin je zelf de festivalbaas mag spelen en je eigen festivalterrein mag gaan bouwen. Op een later moment kun je je vrienden uitnodigen op je festival.

De mensen achter Layhgo zijn decorbouwers van Paaspop, Awakenings, Masters of hardcore etc, en weten wel hoe je een festivalterrein in elkaar zet. De software is eigenlijk bedoeld voor leveranciers, maar waarom zou de gewone mens er geen plezier aan kunnen beleven? In een third person view loop je door een digitale festivalwereld waarin je zelf aan de slag kunt, en waar je op een later termijn zelfs met vrienden naar live streams kunt gaan kijken / luisteren. Helaas (maar het is logisch) gaat dat dan wel een betaalde variant worden, maar intussen kun je alvast lekker gratis gaan knutselen in de game.

Bouw je festivalterrein op layhgobuilder.com

, , , , , , , ,
Contact

Get Connected.

Heb je vragen, aanvragen of wil je wat kwijt?
Neem dan contact op!

Samenwerken met RAWCraft?

Wil je samenwerken met ons op wat voor manier ook?

Project idee?

Heb je een idee voor een leuk project wat bij ons past?

Contact