Photo Blocks by Profotonet

27/05/2020 Ron

In de mail vorige week: “Nieuw bij Profotonet: Photo Blocks.

Ik ben in de regel fan van Profotonet. Tijdens mijn opleiding (nou ja, cursus studiofotografie) werd ik getipt om daar mijn afdrukken te laten maken. Snel, niet te duur, maar toch hoge kwaliteit. Daar zweer ik overigens nog steeds bij. Voor huwelijksalbums laat ik alles daar afdrukken, vakantiealbums trouwens ook, deze hebben vlakliggende pagina’s waardoor je geen enorme vouw hebt zoals bij andere fabrikanten wel het geval is. En het is een fotochemische print, dus geen raster vorming in je foto’s.

Maar goed, we hadden het over het nieuwe product van Profotonet, de Photo Blocks.

In hun eigen woorden:

Bij Photo Blocks wordt jouw foto, die is afgedrukt op het beste fotopapier, verlijmd op een foamblok van 25 mm dik. Dit blok is heel licht van gewicht en niet gevoelig voor temperatuurwisselingen. De zijkanten van het blok zijn strak afgewerkt met een zwarte MDF-finish. Dit geeft het een chique, strakke uitstraling waardoor het een prachtig product is voor in elk interieur.

Omdat ze tot 31 mei bij bestellen van 2 formaten een korting gaven heb ik gelijk in mijn archief gekeken en 2 bestanden gekeken en heb deze geupload. Na enkele dagen later kwam het pakket met een 20×20 en een 20×30 afdruk binnen. Eerste indruk is erg goed. Mooi stevig foamblok, en door die 25mm oogt deze niet heel dik.  De MDF look op de rand is strak. Geen idee hoe het zit met beschadigingen, ga ik niet uitproberen.

De achterkant is voorzien van een sleuf en vier gaten, deze kun je gebruiken om je Photo Blocks op te hangen aan de muur. De sleuf is voorzien van een kunststof stokje die je vast kan klemmen om de foto in de kast neer te zetten, het stokje kan je natuurlijk ook in een van de gaatjes steken als steun.

Conclusie: Ik zie hier wel toekomst in. Vind je randloos mooi maar heb je geen zin om een lijst hiervoor te zoeken, dan zijn de Photo Blocks wat voor jou. Door de dikte steekt deze tevens van de muur af, dat vind je echt niet in een fotolijst.


In samenwerking met Profotonet mogen wij 5 kortingscodes voor dit product verdelen. Post een foto die jij zou willen afdrukken op dit bericht op Facebook en wij kiezen 5 winnaars.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram, en Facebook!

, , ,
Contact

Get Connected.

Heb je vragen, aanvragen of wil je wat kwijt?
Neem dan contact op!

Samenwerken met RAWCraft?

Wil je samenwerken met ons op wat voor manier ook?

Project idee?

Heb je een idee voor een leuk project wat bij ons past?

Contact